Dapatkan Pembantu Dapur Anda Di Cuckoo

21 Apr 08:29
Tap to enlarge photo. Swipe to view more photos
Price
RM 75
Category
Home Appliances & Kitchen, For sale
Location
Kelantan > Kota Bharu
Condition
New

"Betul ke orang kata, *SENANG SANGAT* bila pasang *Cuckoo* ni?"

"Nak bancuh air kopi,teh, susu ank dan lain² *tekan²je*?"wow😱

"Kalau dapat pasang sebiji kt rumah,bestnye?" *Tak lama lagi dah nak puasa*

"TAKDE KE PENAPIS AIR HARGA BAWAH RM100?"

"Saya dah pernah pakai penapis air jenama "XXX" sebelum nie tp 'FRUST' sebab servisnya tak beyond standard. Apa harus saya buat?"
"Patutkah saya bertukar kepada brand yang terjamin servis,tukar filter dan warrantynya"

"Saya TAKDE DUITLAH nak bayar cash, macam mana nie?"

Terasa dengan pelbagai persoalan diatas ni?

Jangan RISAU… kami akan bantu anda dengan
*produk terbaik dan servis yg semestinya beyond standard* dan *bayaran bulanan mampu milik untuk semua golongan*Pilihan ditangan anda sama ada nak beli cash atau rental.

Kalau tempah bulan ni dengan pakej combo anda layak dapat percuma hadiah istimewa dari cuckoo bernilai RM600.

Jom..dapatkn segera sementara STOK PROMOSI MASIH ADA❗❗

Macam mane nak dapatkan?ha..klik je link untuk oder then tekan button SHOP NOW

https://store.cuckoo.com.my/estore/ByDay/

Atau terus call/wasap
0139402514

Contact mahathir bin mardzuki MARDZUKI

4200

Do you have questions? Ask Seller!

OK, GOT IT.