[MENARA U] Perempuan Sahaja - Bilik LUAS - PERCUMA BIL API & AIR!

Erin Aaira
13 May 23:24
Tap to enlarge photo. Swipe to view more photos
Monthly Rent
RM 280 per month
Category
Rooms, For rent
Location
Selangor > Shah Alam
Property Type
Condo / Services residence / Penthouse / Townhouse
Size
622 sq.ft.
Furnished
Fully Furnished
Facilities
Swimming Pool, Gymnasium, Squash Court, Mini Market, Playground, 24 Hour Security, Balcony/Patio
Age of Property
2 Year(s) Year(s)
Rental Deposit
RM 430
Other Facilities
Cooking Allowed, Near KTM/LRT, Washing Machine
Roommate Preferences
Female
Preferred Ethnicity
Malay, Chinese, Indian, Expatriate

Bilik sewa sharing (Maximum sharing 2 orang sahaja). Kalau lebih otak jadi semak! :-p Kalau tak nak sharing pun boleh. Teruskan membaca...

Kemudahan dalam rumah adalah termasuk katil yang empuk, almari spesifikasi bank negara, mesin basuh comel, Peti Ais sejuk gila babas, Iron Board bagi tudung anggun, rak kasut bertingkat-tingkat, dan yang PALING BEST... Bil api & air PERCUMA!

Bagi mereka yang suka sharing, ha... mur-mur je. (Mur = Murah):

1. Master bedroom RM380/Month
2. 2nd Bedroom RM380/Month
3. Medium Bedroom RM280/Month

Kalau anda jenis sukakan ketenangan... Nak berkarya... Nak privasi... Ha, anda ambiklah bilik duduk sorang-sorang. Baru amannnnn. Ni pakej dia:

1. Master bedroom RM700/Month - Luas Gila Babas
2. 2nd Bedroom RM700/Month - Ini pun besar lebar
3. Medium Bedroom RM500/Month - Ini sederhana omey omey

*Deposit tak payah bagi banyak-banyak. Hanya deposit 1 bulan sewa, deposit kunci RM100 & agreement RM50.

Maksudnya, kalau anda ambil Master Bedroom untuk duduk sorang-sorang, ini cara kiraan deposit anda:

Deposit 1 bulan: RM700 (Dipulangkan selepas habis kontrak sewaan)
Bayaran Sewa bulan tersebut: RM700
Deposit kunci & kad akses: RM100
Agreement: RM50
Jumlah: RM1,550 sahaja untuk ketenangan anda

*Kontrak sewaan adalah 1 tahun. Nak 5 tahun pun boleh je. No hal!

Kalau anda berminat nak tengok rumah yang terhebat Malaya ni. Roger je saya.

Jumpa anda di sanaaaaaa!

2100

Do you have questions? Ask Seller!

OK, GOT IT.