N  

Pakej Bercuti ke Perth yang Menarik 2019/20 !!

29 May 18:28
Tap to enlarge photo. Swipe to view more photos
Location
Kedah > Alor Setar

AMARAN πŸ’’πŸ’’πŸ’’
Maklumat dibawah akan meybabkan seseorang mengalami kejutan yang maksima ❗
Jangan BACA jikalau anda tidak kuat semangat β€Ό

TIME IS GOLD USE IT WISELY ⏰
Familiar dengan slogan di atas ⬆ ???

Jadi tunggu apa lagi ???

Bersediakah anda semua untuk mendengar berita baik yang boleh membuatkan anda menggunakan masa anda dengan baik ??? πŸ˜±πŸ€·β€β™€

Pihak Kembara Sufi Travel and Tours Sdn Bhd menawarkan pakej percutian ke PERTH πŸ‡¦πŸ‡Ί yang TERMURAH TAHUN INI!!!! 🀯🀯🀯

Ini adalah senarai tempat-tempat yang bakal anda kunjungi ⬇⬇⬇ :-

Perth City
London Court
Harbour Town
Kings Park
Bell Tower
Blue House
Caversham Wildlife Park
Chocolate Factory
Grape Farm
Halal Wine
Noughts Factory

Kenapa? πŸ€”
Masih tidak cukup lagi? 😲
Jangan risauβ€Ό Kami sudah menambah banyak lagi tempat atas permintaan yang ramai 😏
Wahβ€Ό rancak sungguh anda semua ingin berjalan ye. Jadi ini adalah senarai tambahan tempat yang akan dilawati:-

Norish Nuts
Freemantle (Weekend Only)
Market Museum
Fish N Chip
Pinnacle & Lancelin
Farm

BANYAK KAN❓

Meh kami cerita sikit tempat - tempat yang popular di Perth ini.

1) Café Kailis Fish Market. (Fish and Chips) 🐟
- Mesti ramai yang pernah makan Fish and Chips di Malaysia kan? Haaa yang ni kita akan bawa anda ke tempat makan yang pernah dinobatkan sebagai pemenang anugerah untuk resepi fish and chips yang hebat dan ia juga merupakan resepi turun-temurun sejak tahun 1928. Wah lama tu, bukan calang - calang Fish and Chips ini saudara saudari sekalian. Bukan itu sahaja, SOS SWEET SOUR yang enak juga akan dihidangkan bersama dengan main course kita teman2. Waduh waduh lapar sungguh perut semasa taip mesej ni.

2) Margaret River Chocolate Company. (Chocolate) 🍫
- Siapa penggemar coklat di sini angkat tangan πŸ™‹β€β™€πŸ™†β€β™€. Kalau nak cerita tentang tempat ini sampai dua tangan pon saya boleh angkat betapa bestnya tempat ini untuk tuan/puan kunjung! Tempat ini bukan seperti kedai coklat yang biasa-biasa malah tempat ini merupakan kilang coklat terbesar di Australia. Risau masuk nak kene bayar? Jangan risau. Semuanya percuma🀩 malah para pengunjung juga akan dapat merasai coklat yang dihasilkan secara percuma🀀. Kecur air liur teman-teman semua kan?

3) The Pinnacles & Lancelin. (Pemandangan semulajadi dan meluncur pasir πŸŒ„πŸŽΏ
- Salah satu landskap yang paling menarik di Australia iaitu beribu-ribu batuan besar dari landskap pasir kuning yang mana anda semua boleh untuk mengambil gambar yang cantik dan terus muat naik di lama sosial anda semua πŸ“·πŸ€³πŸ». Selain itu, pengunjung juga dapat bermain papan luncur pasir di Lancelin. Yihaaa.

4) Caversham. (Koala bear, kangaroo, petik buah segar) πŸ¨πŸŠπŸ“πŸŒ·
- Ha apa itu Caversham? Rosham Noor ke? hahaha bukan teman-teman. Caversham ini merupakan tempat yang wajib yang harus di lawati. Apa yang best di sini adalah Kanggaru, Koala yang sangat jinak untuk diberi makan dan bermain. Jangan dilupa tarikan utama ramai rakyat Malaysia ke Perth adalah untuk merasai pengalaman memetik buah segar dari ladang. Petik petik petik makan. Makan kenyang hati pon senang πŸ˜†

Haaa.... nak cakap lebih tak seronok la pula, apa kata anda semua sertai pakej kami. Ha sikit ni je pon kita dah baca pon menarik apatah lagi tempat-tempat yang kami belum nyatakan lagi. πŸ˜ƒ

Tunggu apa lagi?

Mari merasai pengalaman ini bersama kami dan kami menyediakan pakej lengkap untuk anda!!

HARGA BERMULA DARI RM 3 099 untuk 5H4M 🀭😱🀯

Tarikh yang sudah dibuka 2019 :-

WINTER
(ORANGE / STRAWBERRY / TULIP) πŸŠπŸ“πŸŒ·
β›„ 11 JULY – 15 JULY 2019
β›„ 09 AUG – 13 AUG 2019

SPRING
(ORANGE / STRAWBERRY / TULIP) πŸŠπŸ“πŸŒ·
🌸13 SEP - 17 SEP 2019

(CHERRY / STRAWBERRY / VEGETABLE) πŸ’πŸ“
🌸 24 OCT - 28 OCT 2019
🌸 28 NOV - 02 DEC 2019

TARIKH CADANGAN 2020 :-

SUMMER
(GRAPE / MANGO) πŸ‡
🌀 17 JAN - 21 JAN 2020
🌀 24 JAN - 28 JAN 2020
🌀 13 FEB - 17 FEB 2020
🌀 20 FEB - 24 FEB 2020
🌀 28 FEB - 03 MAC 2020

AUTUMN
(APPLE / PERSIMMONS) πŸŽπŸ…
🍁 06 MAC - 10 MAC 2020
🍁 13 MAC - 17 MAC 2020
🍁 19 MAC - 23 MAC 2020
🍁 27 MAC - 31 MAC 2020
🍁 03 APR - 07 APR 2020
🍁 09 APR - 13 APR 2020
🍁 16 APR - 20 APR 2020

Pakej Termasuk:
✈ Flight Return(Pergi dan Balik)
πŸ’Ό Luggage 15kg/20kg seorang
🚎 Pengangkutan
Tiket tempat lawatan
πŸŒƒ Penginapan ( Homestay / Apartment Hotel)
🍜 Makan: Breakfast & Dinner

Pakej Tidak Termasuk:
🍞 πŸ› Lunch
πŸš‘ Insurans perjalanan
✈🍲 Makanan di dalam penerbangan
πŸ’Ί Seat Allocation in flight

Untuk mendapatkan info dengan lebih mudah klik link dibawah:

www.wasap.my/60137936564/PERTH2019

www.wasap.my/60137936564/PERTH2019

www.wasap.my/60199604498/PERTH2019

www.wasap.my/60199604498/PERTH2019

CAWANGAN :
☎OFFICE SHAH ALAM SEKSYEN 14 : 03 55244498
☎OFFICE SHAH ALAM SEKSYEN 15 : 03 55234498
☎OFFICE KUANTAN : 09 5341598
☎OFFICE SENAWANG : 06 6750101
☎OFFICE TELUK INTAN : 05 6204904

Contact Kembara Sufi Travel and Tours Sdn Bhd

9040

Do you have questions? Ask Seller!

OK, GOT IT.