N  

Tnh lot bnglo 500mtr dr hgway sblh bndr mchg blow mrket price sdh luls

Yesterday 16:35
Tap to enlarge photo. Swipe to view more photos
Monthly Installment
/month
Customise your loan

You can edit the loan amount, loan tenure and interest rate to customize the calculation of your loan. Okay
Property Price
RM
Loan Amount
RM
Loan Tenure (Year)
Loan Interest Rate %
Price
RM 25 000
Category
Land, For sale
Location
Kelantan > Machang
Property Type
Residential
Title type
Freehold
Size
6000 Acres
Other Info
Bumi Lot
Firm Type
E
Firm Number
56356

Call 0138152582....berita baik Tuan-tuan dan puan-puan,,,permohonan tanah sudah lulus utk pecah lot disni sy upload surat kelulusan,,jadi kepada anda yg masih ragu2 tak mau beli anda akan menyesal ,,,harga tanah akan naik lagi dan lot terhad...susah dah nak jumpa tnah kt bandar machang dgn harga mampu milik...cuba anda bayang kan ,,jika tanah diluar kelantan cth nya di selangor anda tak dapat jumpa harga ini geran individu,,harga diselangor selot banglo rm150k-250k,,,jadi utk masa depan anda di hari pencen nanti anda sudah ada tanah utk dibina rumah ...banyak anda bule jimat bina rumah diatas tanah sendiri daripada beli rumah yg dah siap harga yangg mencecah ratusan ribu,,,call sy segera kita deal sampai jadi....

TANah banglo cantik ini terletak sblh dr (3minit)bndr machang 500mtr dr hgway utama mchg-tanah merah
1)lokasi strategic antara kota bharu-tanah merah -kuala krai
2)2minit dengan sekolah menengah wataniah dan sekolah
rendah,balai polis IPD machang .
3) berdekatan dgn semua keperluan
4)10mnt dengan bandar Tanah Merah
5)Direct Owner.
6)berdekatan tanah ini sudah ada perumahan teres banglo
7)tepi jalan Tar senang nk masuk .
8)area sini Demand sewaan yang tinggi
9)lokasi strategik untuk pelaburan.
10)LALUAN UTAMA UTARA-SELATAN BUS KUALA
LUMPUR-KOTA BHARU DAN TEKSI
Untuk Maklumat Lebih Lanjut Sila Hubungi Segera
11)menyesal xbeli bukan senang nk dptkan tanah mampu milik dekat Bandar machang ..
Sesuai untuk djadikan Land bank(Asset).
12)Org kata takde rezeki,,sebenarnya Rezeki Xdtg Bergolek PELUANG XDTG BERKALI2
FIKIR2KAN,mari rebutlah semasa peluang masih ada jangan tanguh2 lg nk servey tempat lain,harga ni tak kan jumpa wlaupn servey 10tahun ,,mmg ini tanah yg mampu milik dan lokasi terbaik utk anda percayalah.
13)HOSPITAL machang dekat
!$)TANAH rata TAK PERLU TANBUN dan bebas banjir
PENGALAMAN KAMI 10TAHUN PECAH LOT BANGLO DI NEGERI KELANTAN.
Keluasan lot DARI 4000kp-6000kp(t&c)(HARGA BERBEZA)
LOT TERHAD UTK ORG YG BERTUAH SAHAJA $$$$$$$$$$$>
$$$ 200% MONEY BACK GUARANTEE $$$$$
Harga Rm25000k=utk keluasan 4000kp pertama,selebihnya rm8sekaki, HARGA INI TERTAKLUK KEPADA TERM&CONDITION.
(MARKET VALUE RM70K)selepas ini Harga akan naik lagi cepat sebelom menyesal..
LOCATION PIN 5771836,102.194
PAGE KAMI ;TANAH LOT MURAH ZIL"IE PROPERTY

Call & whats'app 013 8152582 Owner bukan broker

Contact ZILIEPROPERTY

2080

Do you have questions? Ask Seller!

OK, GOT IT.