N  

Bilik Sewa di Escadia, Bandar Penawar - Pengerang, RAPID

Rizqeen Rentals
22 Jul 18:45
Tap to enlarge photo. Swipe to view more photos
Monthly Rent
RM 600 per month
Category
Rooms, For rent
Location
Johor > Pengerang
Property Type
Sharing a house / Flat
Size
2500 sq.ft.
Furnished
Fully Furnished
Facilities
Playground, 24 Hour Security, Balcony/Patio, Cable TV
Age of Property
1 Year(s) Year(s)
Rental Deposit
RM 600
Other Facilities
Air-Cond, Cooking Allowed, Washing Machine, Internet
Roommate Preferences
Male
Preferred Ethnicity
Malay, Chinese, Indian, Expatriate

Salam sejahtera,

🏡Rumah di kawasan perumahan dengan security access card.

🛌🏼 Setiap bilik ada queen bed, almari dan meja tulis. Serta dilengkapi dengan aircond supaya tak kepanasan. Apa kelas baring atas tilam kat lantai yo!

🚿⚡Sewa bulanan termasuk letrik dan air. Kita kawtim semua!

🖋Agreement kita boleh buat 3-6 months. Boleh runding punya.

🌇Lokasi di Taman Desaru Utama (Escadia). Rumah baru nih

📡Ada Unifi 100mbps and Astro full channel. Kena bayar lebih ke?
Takde... Termasuk sewa bulanan.

☕️ Nak buat kopi pun senang, kita bagi water filter Cuckoo siap. Air sejuk pun ada!

👥Tenant lain lelaki belaka. Pakai lah towel pun sambil masak takpe!

♻Toilet dan tempat2 awam dalam rumah kita hantar cleaner untuk cuti. Tak payah gaduh2 nak buat roster bagai.

Cepat2 mesej saya. Dah tak banyak bilik tinggal nih...

FB: RizqeenRentals
IG: Rizqeen Rentals

Monthly Rental RM600 (stok terhad)
Deposit: RM600
Total to move in: RM1200

Interested please call Azli - 01111554415

http://wasap.my/601111554415

Contact Rizqeen Rentals

2100

Do you have questions? Ask Seller!

OK, GOT IT.