Brand New Big 4 Room Klebang Restu Tasek Chemor Freehold Bercha Sierra

RM 240 000
29 Apr 13:32
Houses, For sale
Perak - Ipoh
Joined since: Nov 2019
REN 43762
Monthly Installment
RM 1082
Interest rate 4.4%
Property Details
Property Type
Single storey
Title type
Freehold
Bedrooms
3
Bathroom
2
Size
1400 sq.ft.
Other Info
Non Bumi Lot
Agent Info
REN 43762

Description

Loading interface...‼️Rumah Setingkat Terbaru di Klebang Restu Ipoh dengan Harga Mampu Milik‼️
😍😍Yang penting tu 0% downpayment😍😍
💲💲Harga dari RM2xxK 💲💲
~Tak perlu gaji yang tinggi🧐🧐 Gaji bersih RM2.5K+ pun boleh mohon, gabung nama buat loan pun boleh 💥💥
👉Hak Milik Kekal
👉3/4 Bilik Tidur
👉2 Bilik Air
👉Saiz 20✖70,~ 20✖75,~20✖77
👉tempat parking sesuai 2 kereta
👉Komuniti berpagar
👉Percuma Auto Gate System
👉bayaran bulanan RM1000+ saja , sehari RM33 je😱😱😱
‼️Takperlu downpayment ,Takperlu lawyer fee‼️
🤩🤩Cuma Booking RM500 saja dah boleh pilih unit kediaman anda🤩🤩
👫jika planning untuk berkhawin, rumah baru style ni sesuai bagi anda untuk masa hadapan
👨‍👨‍👧‍👦rumah 4 bilik style sangat sesuai bagi keluarga kecil, bawa ibu bapa duduk sekali pun takde masalah dan lagi duduk selesa
‼️~rumah setingkat design cantik yang baru dengan lokasi yang sangat strategik ‼️
🚕3 minutes sampai MCD, kedai-kedai, restaurant, masjid
🚕4 minutes sampai Aeon Klebang , sekolah, bank
🚕20 minutes sampai ipoh town
☎️If Interested please call or WhatsApp
👇👇👇👇👇👇
Vivien Lim
👇👇👇👇👇👇
www.wasap.my/6/klebang2xxkssthnew
Appointment for viewing
Thank you
REN 43762
🏡 🏡 For More Property 🏡 🏡
👇👇👇👇👇👇
https://www.facebook.com/1938/posts/156766905921547/
#OwnerWelcomeToList
...

Do you find this ad suspicious or inappropriate?
(List-ID: 89966177)Report this ad
ONLINE TRANSACTION TIPS
You can find many great deals on Mudah.my! Do double check when the offer sounds too good to be true.
Ad owner (Seller) can manage ad using these links.
Loading...